top of page
Foto facebook.jpg

Mode heeft mij altijd geïnteresseerd. Mijn moeder is naaister en heeft tot enkele jaren geleden steeds verscheidene kledingstukken voor mij genaaid. Je zou denken dat ik haar passie om kleding te ontwerpen zou overnemen maar integendeel. Dit talent heb ik niet van haar mee gekregen. 

Voor mij begon het pas als ik iets in de boekjes of de winkels zag en vroeg dan aan mijn moeder om dit na te maken. Ondertussen zijn we heel wat jaren verder en is de modewereld ook enorm veranderd. De dure merkkledij van vroeger heeft toch een groot stuk plaatsgemaakt voor trendy maar vooral betaalbare mode. 

Afgelopen jaren heb ik verscheidene winkels afgeschuimd over heel het land om toch dat modelletje te vinden dat ik graag zag. De laatste jaren zijn er dan ook veel webshops met kleding ontstaan zodat het rondreizen wat is afgenomen. 

Na een carrière van 25 jaar als leidinggevende in verschillende bedrijven zat ik plots zonder werk. De droom om zelf een winkel te starten heb ik jaren voor mij uit geschoven omdat het mij vooral ontbrak aan durf. Maar de weg ligt nu open en ik waag de stap.... Ondertussen hebben wij ook een leuk pand gevonden in Zwijndrecht waar wij graag onze spulletjes aan jullie willen voorstellen. Onze website blijft online met foto's. Willen jullie kledij bestellen gelieve een berichtje te sturen via facebook op via de website. Wij kunnen nog steeds kleding opsturen of voor jullie opzij houden. 

Samen met mijn dochter (als model) hopen wij jullie te verwennen met leuke, mooie, trendy en betaalbare fashion items. 

bottom of page